BBR INJUVENATION

 

Hoe werkt de ULTRASOUND BBR behandeling?

Ultrasound werkt door hoge geluidstrillingen (niet hoorbaar voor de mens). Deze trillingen geven in de huid een micromassage waardoor de huid geactiveerd wordt. De huid werkt van binnenuit aan herstel en verjonging.

 

De geluidsgolven worden gecombineerd met stroom, hierdoor worden ook de spiertjes gestimuleerd, waardoor de huid een betere doorbloeding en zuurstofopname krijgt. Het resultaat is een stevigere huid, strakker in je vel en huidcellen worden weer actief. Tevens ondergaat u een BBR serum massage en als afsluiting een aangepast masker. Behandeling van 70 minuten € 59,95

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

RF BBR liftende collageen gezicht & oogbehandeling

De huid wordt gemasseerd met een kop die een specifieke Radio Frequentie uitzendt. Deze frequentie wordt in de huid omgezet in warmte. Bij voldoende warmteontwikkeling in de huid komen er speciale stoffen vrij: Heat Shock Proteins. Deze stoffen zorgen op hun beurt voor een aanmaak van collageen. Collageen is de bouwstof van de huid. De huid wordt steviger en compacter.

Radiofrequentie behandeling is een 100% natuurlijke behandeling voor huidverstrakking, minder rimpels en een verfijnde huidstructuur.

Behandeling van 90 minuten € 69,95

VERSPAGET MEDI - BEAUTY

Noord Parallelweg 24

5707 AW | Mierlo-Hout / Helmond.

Tel: 06 233 99 345

  • Grey Instagram Icon