MICRODERMABRASIE

 

Microdermabrasie is een diepe, mechanische peeling van de huid, waarbij de dode huidcellen worden afgeslepen. Bij de gangbare methode gebeurt dit door ultrafijne aluminiumoxide kristallen tegen het gezicht, hals of decolleté te blazen en direct weer weg te zuigen.

 

De behandeling kan op drie verschillende diepten worden uitgevoerd: oppervlakkig, middeldiep en diep. Microdermabrasie stimuleert de huid nieuwe cellen aan te maken en de productie van elastine en collageen te verhogen. De behandeling zorgt voor huidverbetering op elke leeftijd en bij elk huidtype: de huid zal er mooi, fris en gezond uitzien en glad en soepel aanvoelen. Grove poriën worden fijner, en fijne rimpels vervagen, net als oppervlakkige acne littekens, huidverkleuringen en andere tekenen van huidveroudering als pigmentvlekken en rimpeltjes.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na één behandeling is de huid zachter, steviger en ziet u er gezonder en frisser uit. Maar wilt u echt zichtbare huidverbetering, dan heeft u 3 tot 5 behandelingen nodig met telkens een tussentijd van minimaal twee weken. Bij een huid met oppervlakkige rimpels raden we aan elk jaar een kuurtje te doen.’

 

Prijs: € 65,- per behandeling. 

VERSPAGET MEDI - BEAUTY

Noord Parallelweg 24

5707 AW | Mierlo-Hout / Helmond.

Tel: 06 233 99 345

  • Grey Instagram Icon