VERSPAGET MEDI-BEAUTY

Iris Verspaget, schoonheidsspecialiste, van Verspaget Medi-Beauty, stuurt het team aan dat verantwoordelijk is voor de beauty-behandelingen. Ze kiest er bewust voor in haar concept om alleen met gekwalificeerde schoonheidsspecialisten en artsen te werken. Zo ook de cosmetica huizen waar Iris bewust voor heeft gekozen in haar concept. Ze werkt samen met het Franse cosmetica huis SOTHYS, het Spaanse cosmeticamerk NATURA BISSE en de medische cosmetica producten van Meditopics en TEOXANE. 

Met het duitse cosmetica huis Belletrice werken we puur op natuurlijke basis. Het Instituut heeft de modernste apparatuur in huis ter ondersteuning van alle beautybehandelingen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Koptekst 1

Drs. Smeets is sinds 1994 werkzaam met injectables

Na zijn artsenopleiding in Maastricht en Leuven heeft hij zich volledig toegelegd op de cosmetische geneeskunde met als specialisatie de injectables (fillers en botox) behandelingen. Sinds 2004 is hij geregistreerd lid van de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG) en lid van de International Society of Lipolysis (ISL). 

Ook is het mogelijk om in de avond een afspraak in te plannen met de arts.

VERSPAGET MEDI - BEAUTY

Noord Parallelweg 24

5707 AW | Mierlo-Hout / Helmond.

Tel: 06 233 99 345

  • Grey Instagram Icon