SOTHYS

Dermatoloog dr. Hotz is de grondlegger van Sothys. In 1946 richtte hij het eerste schoonheidsinstituut van het merk op aan de Rue duFaubourg-Saint-Honoré in Parijs.  Anno 2013 Levert Sothys Internationaal in 115 landen. Dit zijn uitsluitend wellnesscentra en erkende schoonheidsinstituten. Tot de klantenkring behoren onder andere het Baltschug Kempinski Hotel in Moskou, Château St. Gerlach in Valkenburg aan de Geul, Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk, Okura Hotel in Amsterdam en de Thermes de Spa in de Belgische Ardennen. En nu ook te reserveren in hotel restaurant de Collse Hoeve in Nuenen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Iris Verspaget, eigenaresse van Beauty Instituut de Collse Hoeve is trots op de unieke cosmeceutische behandelingen van het merk Sothys. ‘Tijdens de Instituut behandelingen werk ik als schoonheidsspecialiste met producten die vele malen sterker zijn dan die voor thuisgebruik, daardoor is het resultaat bijzonder goed. Sothys is innovatief en heeft een eigen laboratorium. Op basis van wetenschappelijke onderzoeken, uitgevoerd door drie universiteiten, heeft het merk diverse octrooien verkregen.  Aangezien wij in het instituut samenwerken met cosmetisch arts Don Smeets, Is Sothys met alle unieke en krachtige werkstoffen een perfecte aanvulling in het Beauty Instituut om zo optimaal de huid te kunnen verbeteren en verzorgen ook in combinatie met behandelingen van onze arts. 

 

Om u kennis te laten maken met dit fantastische cosmeticamerk, verzorgen wij een prachtige SOTHYS gezichtsbehandeling speciaal voor u van 70 min. € 55,- Tijdens deze behandeling kijken wij deskundig naar uw huid en passen wij daar de werkstoffen en behandelmethode op aan.

 

 

VERSPAGET MEDI - BEAUTY

Noord Parallelweg 24

5707 AW | Mierlo-Hout / Helmond.

Tel: 06 233 99 345

  • Grey Instagram Icon